Quickfire Soccer - Online

Rolig online teambyggnadsaktivitet med fotbolls tema

30 minuter - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Quickfire Soccer Online-spelmatrisen uppmuntrar skickligt distansengagemang genom att kaptenens ansvar överförs från en spelare till spelare mellan matcherna. Inklusivitet är kärnan i detta spel; Även då aktiviteten har ett fotbolls-tema, den eklektiska blandningen av utmaningar är utformad för att tilltala alla personligheter. Lagen möts under fem "matcher" med sju olika "uppgifter" per match, allt administrerat via vår användarvänliga quickfire-app. Uppgifterna sträcker sig från snabba flervalsfrågor, gemensamma fotograferingar och kreativa videoframträdanden. Teamen måste vara smidiga, överväga sin strategi försiktig, vinna poäng och pressa sig till toppen av sin liga innan slutsignalen låter!

Inlärningsresultat

Quickfire Soccer Online handlar om att ha kul, lära känna varandra och skapa "anknytnings"-stunder som ofta saknas på den virtuella arbetsytan. Ett välbekant tema och "tillgänglighet" av de roliga utmaningarna kombineras för att påskynda distansanslutningen och bana väg för mer produktiva onlinemöten. Genom att ta det delade ansvaret att vara "lagkapten" kan spelarna träna på distans i ett tryggt sammanhang. Quickfire Soccer Online uppmuntrar också lag att hantera sina egna talanger till bästa möjliga fördel under den tid som står till förfogande och erbjuder ett roligt fordon för att utforska produktivitet och flexibel metodik.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us