Talent Scout

Sätt ihop ett lag med rätt spelare vars talang matchar kundernas behov.

10 minuter - 1 timme
Inomhus
Konkurrenskraftig
12 - Obegränsade

Om

I Talent Scout är utmaningen enkel. Deltagarna får en projekt introduktion och väljer ett lag med de spelare vars egenskaper möter kundernas behov. Alla nödvändiga talanger och färdigheter skrivs ner på kort som delas ut bland deltagarna. Men det är inte så lätt. Precis som en riktig världssituation är kunskaper begränsade vilket skapar konkurrens för kompetens. Som resultat bildas och omformas lagen konstant, vilket garanterar olika interaktioner i gruppen.


Inlärningsresultat

Förändringsarbete och effektiv förhandling utforskas i detta fartfyllda företagsspel. En ständig ström av projektintroduktioner kräver snabbt bildande av en varierad serie talangpooler. Deltagarna övervaka ständigt ROI samtidigt som de bygger förtroendefulla relationer som leder till framgång. Kvalitetresultat flödar i en balans mellan effektiv förhandling och hastighet på marknaden.


Vilken effektiv affärssimulering. Lockade verkligen ut konkurrenstigern hos vissa personer. Det var intressant att titta på hur alla tog sig in i rätt talangpool. Mycket roligt! Angav verkligen tonen för vår diskussion om konkurrensfördel och hastighet till marknaden. Högt rekommenderad.

Microsoft

Request a Quote