Two Tribes

Teamen klär ut sig i stamregalier och tävlar i ett inhemskt olympiad-spel

2 - 4 timmar
Utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
20 - Obegränsade

Om

Till att börja med bildar hela gruppen två motsatta stammar, en röd och en blå. Båda stammarna skapar sedan samma antal mindre undergrupper. Aktiviteten startar med en ”uppvärmning” där teamen skapa sin egna skräddarsydda stamregalier. I snygga kläder roterar sedan varje team genom en krets av ”uppdrag”. Konkurrerande, ansikte mot ansikte, med team från den motstående stammen. Poäng som samlas av teamen bidrar till stammens totala poäng. Strategi är nyckeln till framgång - reglerna gör det möjligt för teamen att visa sin styrka, låta vissa utmanare vila under utmaningar för styrkereservation för de uppdrag som passar dem bäst.

Under avslutningsceremonin möts de röda och blå stammarna för en sista Haka uppgörelse. Det bästa, högpresterande teamet från varje aktivitet och den stammen som vann allt, tillkännages. De två stammarna är enade och firar deras många framgångar.

Inlärningsresultat

Deltagarna introduceras till ovanliga traditionella sporter på ett sätt som uppmuntrar till delaktighet, integration och ömsesidig respekt. Alla har möjlighet att engagera sig och bidra till laget och stammens framgång - det finns roller för alla. Designad för att sätta igång pulsen, denna hälsosamma upplevelse stödjer utvecklingen av gruppdynamik samtidigt som deltagarna har roligt! Strategi är nyckeln till framgång då reglerna gör det möjligt för teamen att använda deras styrkor, låta utvalda spelare vila under vissa utmaningar för att reservera deras styrka för de utmaningar som passar dem.

Utformad för att uppmuntra människor med alla fysiska förmågor att delta i en rolig och stödjande miljö. Denna hälsosamma teambyggande aktiviteten handlar om integritet, integration och ömsesidig respekt. Two Tribes unika format skapar ett scenario med lika villkor medan det presenterar dessa traditionella sporter för deltagarna, en erfarenhet det kunde missat om det inte var för Two Tribes.

Related Testimonial

Denna skickligt utformade aktivitet hade aktiv och engagerad. Det främjade lagarbete och sund konkurrens, skapade en stark comradere och varaktiga vänskapsband.

Centrica

Contact Us