Win It In A Minute

Teamen använder lagarbete och kommunikationsförmåga för att slutföra Minute it to Win It utmaningarna.

30 minuter - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig
10 - Obegränsade

Om

Inspirerad av TV-spelsprogram, Win It In A Minute är full av spänning och spännande stunder när ditt team slåss i olika och bisarra 60 sekunds-utmaningar. När programledaren avslöjar varje utmaning, konsulterar deltagarna med varandra och bestämmer vilken gruppmedlem som är bäst lämpad för den specifika uppgiften. När de valts bestämmer de vem som ska slutföra utmaningen på en minut och sedan gå vidare till nästa utmaning. Under hela programmet uppdaterar ledaren poängtavlan så att teamen får reda på sina positioner. Andra utmaningar och bonus aktiviteter erbjuds för att göra det möjligt för teamen att plocka upp några extra poäng, och hålla energin på max under hela aktiviteten..

Inlärningsresultat

Win It in a Minute är engagerande, energiskt och roligt. Det har också fantastiska fördelar för teamets kommunikationsförmåga och teamstrategi. Utmaningarna är alla roliga och inkluderande och det öppna formatet garanterar att alla uppmuntras att delta, samtidigt som de kan känna sig bekväma att de inte är under press att ta huvudrollen. It har visat sig öka individuell moral om gruppmedlemmarna lär känna varandra utanför den vanliga arbetsmiljön på ett vänligt sätt. Utmaningarna är alla roliga och inkluderande och i öppet format vilket garanterar att alla uppmuntras att delta.

together apartDistans - Hybrid - Multilokalisering

Den här aktiviteten har utformats för personliga, distans, hybrid och multilokaliserade team. Om ditt team arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder, fråga oss om distans- eller hybridversionen av denna aktivitet. Hör av dig för information om hur vi kan anpassa den här upplevelsen specifikt för ditt team

Contact Us