Commercial Break

Teamen designar och tillverkar en reklamfilm

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig
10 - Obegränsade

Om

I Commercial Break får teamen uppleva den fascinerande världen av digital reklam medan de skapar en prisbelönt reklam från de första samtalen till den slutliga visningen. Teamen representerar reklambyråer som ges en sammanfattning medkampanjmålen. Varje team utvecklar en strategi, storyboard och ett manus innan det går vidare till produktion..

Några av deltagarna deltar i inspelningen, skådespel och makeup

lektioner och återger sina kunskaper till laget. Teamen fördelar rollerna. Skådespelarna klär upp sig och sätter på sig smink. Utrustad med videoutrustning, rekvisita och en synkronklappa spelar de in reklamfilmen. Filmerna visas i gruppen och en prisutdelning som firar och belönar excellensen av reklamfilmen avslutar upplevelsen.

Inlärningsresultat

Commercial Break erbjuder ett jättekul och informellt sätt att utforska viktiga frågor i grupp. Reklamfilmssammanfattningarna kan utforska företagets produkter eller tjänster, retas med konkurrenter eller utformas för att ge kraftfulla interna meddelanden angående lagarbete, värderingar eller kundservice.

Teamen använder kreativitet, effektiv kommunikation och strategisk planering för att tolka sammanfattningen och förvandla den till huvudbudskap och en meningsfull och kraftfull handling för reklamfilmen. Gruppdynamik och projektledning krävs för att slutföra projektet på ett effektivt sätt och i inom tidsramen..

Request a Quote