CSI Space Odyssey

Rolig, virtuell CSI Teambuilding Aktivitet.

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
6 - Obegränsade

Om

CSI Space Odyssey tar med deltagarna på ett mordmysteriumsäventyr i ett öde rymdskepp. Fantastisk grafik och escape-rum liknande gåtor garantera att alla deltagare är engagerade under hela aktiviteten. Guidad av en app, kombinerar teamen sina kollektiva styrkor och arbetar sig genom successiva spelnivåer för att analysera bevisen. Varje nivå låser upp 3D-animationer, outforskade sektorer av skeppet, förberedda frågor och tillhörande gåtor. Konstant kommunikation är avgörande då teamen pusslar sig genom ledtrådar i form av online-underlag, animerade videor och kryptiska pussel. Gemensamma observationer hjälper teamen att gå vidare för att lösa mysteriet. Klockan tickar, fullt engagemang krävs för att vara det vinnande laget!

Inlärningsresultat

CSI Space Odyssey utvecklar ledar- och teamwork-egenskaper under konkurrens och tidspress. CSI Space Odyssey är utformad för team som arbetar från olika platser och skapar en känsla av tillhörighet och inkludering genom en rolig minnesvärd upplevelse. Genom ett roligt engagerande tema förbättrar deltagarna mjuka färdigheter som behövs för att arbeta på distans. För att lyckas måste gruppmedlemmar vara observanta och alerta och se till att kommunikationen är tydlig och koncis. Att aktivt lyssna på andra är ett måste för att lösa brottet. Allt eftersom spelet fortskrider ökar den konkurrenskraftig andan och uppmuntrar fullt engagemang från alla gruppmedlemmar.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us