E Choir

Sångträning för att introducera energi under virtuella möten

30 - 45 minuter
Inomhus
Samverkande
8 - Obegränsade

Om

E-choir vet inga gränser, denna aktivitet kan passa ett litet team, en hel avdelning eller hela företaget! Run-on Zoom (eller en annan konferensplattform), behövs ingen ytterligare utrustning annat än en bärbar dator och en mobiltelefon. Denna skickligt konstruerade internetkörsaktiviteten omger frågor om online latens och musikprestanda. Deltagarna mutar sig själva under coachingen och spelar in sina individuella, slutgiltiga uppträdande på sin telefon, Dictaphone eller WhatsApp. Detta uppmuntrar också en inkluderande atmosfär vilket hjälper dem som känner sig obekväma med att sjunga och hjälper dem att känna sig avslappnade. Firandet sker efter aktiviteten då deltagarna skickas en slutlig version av musiken där allas röster noggrant blandats av en professionell producent. Denna kan också redigeras med zoombilder för att skapa ett varaktigt delat minne.

Inlärningsresultat

Fördelarna med teamanknytande aktiviteter har sedan länge etablerats, men konventionella metoder för att leverera dessa har plötsligt blivit omöjligt. E-kören presenterar en ny teambuilding aktivitet för 'den nya normen'. Övningen utmanar distansdeltagarna att gå längre än upplevda begränsningar och fira delad prestation. Detta underlättas med hjälp av en professionell ledare, i en avslappnande miljö, även de mest reserverade personerna kommer förvånas över vad de kan uppnå under en kort period. Färdigskapandet av det slutliga uppträdandet kan också erbjuda en kraftfull demonstration av enighet i början eller avslutande under ett framtida team-möte.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us