Escape the Mob

Go Team roligt escape game

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
12 - Obegränsade

Om

Escape the Mob börjar med en mystisk video som talar om för teamen att de är misstänkta i utredningen för den perfekta kuppen. De var på fel plats vid fel tidpunkt. Teamen får en begränsad tid för att fastställa sin historia och fastställa vad de var vid de viktiga tiderna, under natten då rånet tog plats. Om de kan fundera ut vem stal diamanterna blir de fria från misstanke.

Varje team har en påse med artiklar från natten som kommer att hjälpa dem i deras strävan. Teamen beger sig sedan för att lösa mysteriet och Escape the Mob. Go Team appen leder dem till kontrollpunkter där de svarar på en rad olika frågor i form av foton, videor, kryptiska frågor och gåtor och dessa ger dem ledtrådarna till den ultimata lösningen. Utmaningar kan inspireras av de senaste Escape Room spelens idéer samt, symbol bytande alfa pussel, söka efter objekt i bilder, gåtor, identifiering av monster, konstiga lukter, mystiska ljud och mycket mer!

Teamen får poäng för rätt svar och vinner på detta sätt tids- och plats ledtrådar som de lägger till i sin pocketbok för att etablera vart de var på natten. Det vinnande laget är laget med flest poäng, men firandet delas eftersom lagen slutligen måste samarbeta för bli fria från misstankar.

Inlärningsresultat

Escape room är populära bland många målgrupper då detta simuleringsspel erbjuder ett nytt sätt att kliva utanför sin komfortzon och anta en ny och spännande utmaning. Escape the Mob adapterar denna spänning till ett flexibelt format där utmaningarna kan skräddarsys för att passa kundens önskade resultat samtidigt som de bibehåller de spännande temat. Escape the Mob utmanar deltagarna att tänka utanför gränserna för att avslöja ledtrådar, kommunicera med varandra och i slutändan lösa mysteriet.

Escape the Mob är speciellt utformat för att säkerställa att alla deltar med de kryptiska pusslen, foto- och video utmaningarna, ljud och lukt utmaningarna, de kreativa och innovativa utmaningarna, sångerna, danserna, limericksammansättningarna och mera. Denna realistiska realtidsaktivitet ger deltagarna i den nya teambyggande aktiviteten, förstahandserfarenhet av hur de agerar i en ny och okänt situation med oförutsedda omständigheter och konsekvenser. Varje ledtråd tar dem ett steg närmare lösningen, men med en viss tidspänning och brådskande fästen alt eftersom spelet fortsätter. Individuella styrkor blir uppenbara och deltagarna lär sig att reagera och tänka lugnt under stress.

together apartDistans - Hybrid - Multilokalisering

Den här aktiviteten har utformats för personliga, distans, hybrid och multilokaliserade team. Om ditt team arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder, fråga oss om distans- eller hybridversionen av denna aktivitet. Hör av dig för information om hur vi kan anpassa den här upplevelsen specifikt för ditt team

Related Testimonial

Fantastiskt tema. De ovanliga utmaningarna i Escape the mob uppmuntrade alla att samarbeta och tänka utanför gränserna. Vi lärde oss mycket om varandra och hade jättekul tillsammans!

Contact Us