The Human Race

En resa runt en otrolig och underlig plats - din kropp

45 minuter - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

I The Human Race, som styrs av en mobilapp, utforskar teamen det underverk som är människokroppen. En deltager är "Vetenskapsman", och de andra teammedlemmarna är "Forskare". Forskarna får viktig information och frågor som de måste vidarebefordra till Vetenskapsmännen för att skicka in.

Team reser genom olika nivåer och delar och upptäcker kunskap om människokroppen. Deras slutmål är att vinna de högsta poängen till sitt lag inom en begränsad tidsram. För att maximera poängen måste lagen identifiera vilka frågor de kan slutföra framgångsrikt. För att få viktig kunskap bör de kanske överväga att förhandla om att utbyta av information med andra team? Och det finns bonuspoäng att tjäna, med dubbla bonuspoäng till det första laget som dechiffrera den viktiga medicinska frasen som avslöjas bit för bit i början av varje nivå. Detta ett lopp du inte vill missa!

Inlärningsresultat

Human Race är ett roligt och engagerande spelifierat sätt att undersöka uppgiftsfokuserade tillvägagångssätt, i jämförelse med att använda effektivt lagarbete, efterlevnad av förändring och en flexibel strategi. De delade rollerna kräver tydlig, koncis och konsekvent kommunikation för att vidarebefordra frågor och svar. Teamen måste avgöra vilka utmaningar som ska försökas, bestämma när de ska bege sig till nästa nivå, hur mycket energi de bör använda för att jaga bonuspoäng och när de ska byta med andra lag för viktig information. Vinnande lag förstår spelets mål, utvecklar en strategi och använder kollektivt beslutsfattande för att maximera poäng. När de delar kunskap och forskningsinformation kommer individuella styrkor i förgrunden och teammedlemmarnas anknytning.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us