Situation Room

Ta kommando och kontroll

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
6 - Obegränsade

Om

Situation Room är ett mycket engagerande temaföretagsspel. Lagen guidas av en serie videosnippar och öppnar en rad låsta portföljer för att avslöja utmaningar och resurser så att de kan lösa en Special Operations undersökning av ett brottssyndikat. Evenemanget drivs av videosnippar som levereras vid särskilda tidpunkter under hela programmet för att replikera ”realtid” statusuppdateringar. En timer ger lagen en indikation av den återstående tiden till nästa uppdatering. En portfölj som innehåller låsta fack (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA) är central för programmet. Varje låst fack erbjuder, när det öppnas, utmaningar och resurser som lagen ska bedöma och lösa för att lämna uppgifter till ”Special Ops” som de kan agera på. En säker anordning (iPad och Situation Room APP) ger en länk till ”Special Ops” där lagen rapporterar sina iakttagelser.

Inlärningsresultat

I Situation Room utmanas lagen att tänka strategiskt och tillämpa flexibla arbetssätt för att koppla rätt personer och rätt information till rätt tidpunkt. Som ett resultat kommer deltagarna utveckla en förståelse och uppskattning av den viktiga roll som korsfunktionell-kommunikation spelar i situationsanpassat ledarskap och hög prestanda under stress. Det engagerande temat och omsorgsfullt utformade utmaningarna garanterar fullt engagemang från alla deltagare och en tydlig utveckling och förståelse för individuella styrkor och svagheter, gruppdynamik och kraften av lagarbete.

physical distancing

Fysisk distansering

Denna aktivitet har utformats för att fastställa fysisk distanseringsriktlinjer. Vi har ändrat programmet för att undvika att spelmaterial och allmosor som måste skickas mellan deltagarna. Och, undvika allt där du måste vara för nära! Våra skickliga ledare kommer att vara där för att vägleda dina deltagare under hela upplevelsen. Medan de håller sig till socialt distanseringsprotokoll är varje deltagare engagerad och har en trevlig inlärningsupplevelse.

Ta kontakt för att ta reda på hur vi kan anpassa denna upplevelse med social distansering för ditt team.

Related Testimonial

The Situation Room simuleringen överträffat våra förväntningar. Programmet inför enorm tidspress, och behovet av att tillämpa flexibla arbetssätt utmanade våra teams förmåga att vara fokuserade medan samtidigt balansera hastighet med noggrannhet i bedömningen av realtidsinformation. Ett fantastiskt evenemang

RB (Reckitt Benckiser)

Contact Us