Situation Room

Ta kommando och kontroll

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
6 - Obegränsade

Om

Situation Room är ett mycket engagerande temaföretagsspel. Lagen guidas av en serie videosnippar och öppnar en rad låsta portföljer för att avslöja utmaningar och resurser så att de kan lösa en Special Operations undersökning av ett brottssyndikat. Evenemanget drivs av videosnippar som levereras vid särskilda tidpunkter under hela programmet för att replikera ”realtid” statusuppdateringar. En timer ger lagen en indikation av den återstående tiden till nästa uppdatering. En portfölj som innehåller låsta fack (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA) är central för programmet. Varje låst fack erbjuder, när det öppnas, utmaningar och resurser som lagen ska bedöma och lösa för att lämna uppgifter till ”Special Ops” som de kan agera på. En säker anordning (iPad och Situation Room APP) ger en länk till ”Special Ops” där lagen rapporterar sina iakttagelser.

Inlärningsresultat

I Situation Room utmanas lagen att tänka strategiskt och tillämpa flexibla arbetssätt för att koppla rätt personer och rätt information till rätt tidpunkt. Som ett resultat kommer deltagarna utveckla en förståelse och uppskattning av den viktiga roll som korsfunktionell-kommunikation spelar i situationsanpassat ledarskap och hög prestanda under stress. Det engagerande temat och omsorgsfullt utformade utmaningarna garanterar fullt engagemang från alla deltagare och en tydlig utveckling och förståelse för individuella styrkor och svagheter, gruppdynamik och kraften av lagarbete.

Related Testimonial

Vårt team deltog i The Situation Room som en del av vår årliga konferens med målet att utveckla situationsanpassat ledarskap och flexibelt tänkande. Evenemanget hade stor framgång minst sagt. De lärdomar som vi tog med oss från lagutvärderingen, liksom det roliga spelupplevelse i sig var oöverträffade! Tack!

PZ Cussons

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us