Squad Game

En spännande, praktisk utmaning som bevisar att enighet ALLTID vinner över divisionen.

1 - 3 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig
20 - Obegränsade

Om

Squad Game är en engagerande teambaserad utmaning som är full av spänning och intriger men som inte innehåller individualismen eller den fysiska faran du hittar i succé-TV-serien. Det finns inga långa komplicerade introduktioner eller förvirrande instruktioner. Spelen är enkla att förstå och målet och reglerna är alltid tydliga. Att kartlägga en väg till framgång är en utmaning och det finns alltid ett annat lag som du måste överträffa för att vinna.

Utmaningarna är varierande och blir gradvis svårare med varje ny omgång vilket innebär att du måste gräva lite djupare och anpassa dig med smidighet och intelligens för att lyckas.

Inlärningsresultat

De 6 spännande, uppslukande utmaningarna, en blandning av vår egen tagning av traditionella spel med några unika, moderna och innovativa vändningar kan endast uppnås genom självförtroende, fokuserad tillämpning och så klart; lagarbete. Det vinnande laget kommer att vara de som bäst lyckas utnyttja varandras styrkor.

Deltagare kommer att lära sig värdet av att vara närvarande i stunden, tänka flexibelt i relationer och förutse och reagera med smidighet. Det ser ut som att det är lätt, men det största misstaget du kan göra är att inte ta squad game på allvar!

Contact Us