BeatBox Rox

Vocal slaginstrumentsverkstad

10 minuter - 1 timme
Inomhus
Samverkande
10 - Obegränsade

Om

Beatboxing är konsten att producera trummor, rytm och musikaliska ljud med hjälp av munnen, läpparna, tungan, rösten, näsan och svalget. Beatbox Rox drar igång med att en begåvad slagverksångare utför musik på scenen som både imponerar på och fängslar deltagarna. Deltagarna delas sedan upp i flera team och blir ett människligt trummasett. Varje grupp lär sig sin egna vokala sammansättning och slutligen kommer de alla samman i en övergripande komposition.

Inlärningsresultat

BeatBox Rox kommer att underhålla, stärka och involvera alla redan från första beatet! Du kan vara säker på att denna roliga och underhållande aktivitet kommer att införa energi och vitalitet i ditt konferensprogram, möte eller verkstad. Detta är den perfekta metaforen för ett team som arbetar tillsammans som en. Denna hög-energiska och spännande, sammanförande upplevelse skapar en positiv attityd genom att ena gruppen och se till att alla har energin och är mottagliga för de presentationen de snart tar del av.

Det är ett mångsidiga format som innebär att denna aktivitet kan användas som en 30-minuters isbrytare för en stor grupp eller en 45-minuters fördjupad workshop för en flera deltagare.

Request a Quote