Body Rap

Energihöjande underhållande rytmisk träning

10 - 30 minuter
Inomhus och utomhus
Samverkande
30 - Obegränsade

Om

Body Rap börjar med en energihöjande uppvärmning där deltagare guidas genom kroppsljudövningar. När deltagarna förstår uppgiften inbjuds de till att sätta på sig handskarna. Så fort de gjort detta börjar rytmövningen och de ska stampa, slå på kroppen och vokalisera tillsammans för att skapa en färgstark och helt löjligt och spektakulär musikupplevelse. Den visuella och ljudliga festen kommer att ha alla i skratt när de tillsammans skapar ett Body Rap.

Inlärningsresultat

Snabb, knäpp, och otroligt effektiv, Body Rap är en off-the-wall musikalisk energihörare för konferenser som garanterat kommer att liva upp den mest utmanande publik. Den kommer att introducera energi och kraft i ditt möte och ser till att deltagarna är redo att fokusera på konferensmeddelanden igen. Body Rap använder kraften av humor, rytm och gemensam upplevelser för att vitalisera och förena team med positiva, minnesvärda resultat.

Related Testimonial

Precis när energin började sjunka under vår konferens, upplevde vi Body Rap. Det hade den önskade effekten. Lyfte andan, engagerade och skapade ett leende på allas läppar.

Nestle

Request a Quote