Body Rap - Remote

Kort, skarp grupprytm med coola handskar för uppfriskande fjärrmöten

5 - 20 minuter
Inomhus
Samverkande
0 - 100

Om

Innan mötesdatumet får deltagarna veta att de behöver ha färgglada gummihandskar till hands. Deltagarna deltar i aktiviteten med ett onlinekonferensverktyg som zoom eller Microsoft-team. Aktiviteten introduceras till dem och de inleder med en serie av kroppljudsövningar vägledda av en karismatisk ledare. När de väl har presenterat sig och värmt upp sätter de på sig sina färgglada handskar, eller närmast motsvarande de kan hitta hemma. Ledaren ber dem sen ställa sig upp och att stampa, slå på kroppen eller att vokalisera tillsammans. Energinivåerna höjs omedelbart, vilket underlättar för produktiv kommunikation under mötet som följer. Aktiviteten kan förlängas till 20 minuter och leder med leenden och skrattutbrott med deltagare som är entusiastiska, anslutna och redo att fokusera på det kommande mötet.

Inlärningsresultat

Onlinemöten kan kännas obekväma då deltagarna blir bekanta med nya kommunikationssystem och mötesprotokoll. Snabb, udda och otroligt effektiv, Body Rap gör omedelbart så fjärrpubliken slappnar av och hjälper dem att knyta an på en känslomässig nivå. Denna aktivitet kommer att injicera liv och kraft under ditt möte. Se till geografiskt spridda arbetstagare förblir fokuserad och produktiv. Body Rap använder kraften av humor, rytm och delad erfarenheter för att vitalisera och förena team under dessa utmanande tider.

Fjärrteam-aktivitet

Remote Team Activity

Fjärrteam-aktivitet

Om ditt team inte kan vara i samma stad eller samma fysiska utrymme prova online versionen av denna aktivitet som utformats speciellt för fjärrteam. Det är ett bra sätt att engagera, motivera och ansluta ett team av människor som arbetar på distans. Med hjälp av online-konferenser kommer våra skickliga kontaktpersoner att finnas där för att vägleda dina deltagare genom hela upplevelsen. Hör av er för att ta reda på hur vi kan anpassa den här upplevelsen för ditt fjärrteam.

Request a Quote