Global Festival Game Online

Underhållning på sommarens musikfestivaler!

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Teamen representerar en grupp vänner som besöker en sommarmusikfestival. De tar sig in på festivalområdet genom att ladda ner en app på sin enhet och skanna en QR-kod. Global Festival området har 7 olika musikscener var och en med en specifik musikgenre. Teamens uppgift är att upptäcka dem alla. De löser gåtor, letar upp handlingar och fakta och tar foton och videor för att dela med sig av sin erfarenhet och svara på uppgifter för att få poäng till sitt team. Teamet med flest poäng i slutet vinner.

Inlärningsresultat

Global Festival Game uppmuntrar minnen och samtal i team som gör det möjligt för distansarbetare att bryta sig ur roller, interagera med kollegor och knyta an på informell nivå. Spelstadierna uppmuntrar deltagarna att granska och förbättra sina problemlösningsfärdigheter och processer. Genom att lära sig att samla in och kommunicera informationen effektivt ser de resultaten från investeringen, då de får poäng för sitt team och kunskap om musikindustrin. Begränsad tid och resurser sätter teamdynamiken på prov och utmanar dem att vara kreativa och leta efter möjligheter. Varje zon tillåter tilldelning av uppgifter till specifika teammedlemmar, så att de kan spela baserat på sina styrkor vilket är till lagets övergripande fördel.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us