Global Innovation Game

Generera nya idéer att pitcha och investera

45 minuter - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
18 - Obegränsade

Om

Organisera: Spelkort delas ut till varje team, en jämn blandning av objekt, tech & datakort försäkras.
Förnya: Teammedlemmarna väljer sedan ett kort av varje färg och skapar antingen ett smartobjekt, en service eller ett verktyg.
Validera: Varje team väljer den bästa idén från deras bord, och validera den valda team-idén och skapar ett två minuters pitch som de kommer att leverera till rummet.
Pitcha: Alla teamen pitchar sin idea till rummet
Investera: Teamen investera sedan med vår bankir genom att sätta spelpengar på idén de gillar mest.

Inlärningsresultat

Global Innovation Game har utvecklats från behovet av att steg bort från vardagens tech-enheter. Vår generation har inspirerat dess tillkomst.

Global Innovation Game tar med oss tillbaka till våra rötter, får alla prata öppet, förnya och skapa idéer utan hjälpen av sökmotorer, Powerpoints och skärmar. Global Innovation Game är en rolig och givande aktivitet som uppmuntrar kreativitet & belönar de som är mest innovativa.

together apartDistans - Hybrid - Multilokalisering

Den här aktiviteten har utformats för personliga, distans, hybrid och multilokaliserade team. Om ditt team arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder, fråga oss om distans- eller hybridversionen av denna aktivitet. Hör av dig för information om hur vi kan anpassa den här upplevelsen specifikt för ditt team

Related Testimonial

Global Innovation Game är både roligt, energigivande och verkligen en bra taktik för att få oss alla att tänka och arbeta på olika sätt och som dela av mindre team. Vi hade fått en ordentlig boost när det var dags att gå tillbaka till våra skrivbord på eftermiddagen och det fick oss definitivt att tänka utanför gränserna!!

Shauna Callagy
Coyne Research

Contact Us