Go Team Wellbeing

Rolig engagerande teamaktivitet inriktad på hälsa & välbefinnande

30 minuter - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
4 - Obegränsade

Om

Go Team Wellbeing är en rolig engagerande teamaktivitet som är särskilt utformad för att hjälpa deltagarna att förbättra sin förmåga att anpassa sig till frekventa förändringar och skapa en kultur av kontinuerligt lärande på arbetsplatsen.

Under aktiviteten slutför deltagarna roliga teamutmaningar med fokus på välbefinnande. Go Team Wellbeing utmaningar är roliga, fängslande, och mest av allt, effektiva. Uppgifterna är särskilt utformade för att fokusera på en rad olika välbefinnande ämnen inklusive praktiska idéer för en hälsosam kost som deltagarna sedan genererar själva. Hållning och rörelse, kontakt med naturen och vikten av att ta en rast under dagen för att öka energinivåerna. Aktiviteterna finns i en mängd olika stilar, några passiva, vissa aktiva och kan utformas för att specifikt matcha funktionerna i din grupp.

Med hjälp av vår prisbelönta Go Team-app kan deltagarna antingen engagera sig tillsammans som en grupp på kontoret, konferenslokalen eller utomhus. Go Team Wellbeing är också tillgängligt för team som arbetar på distans. I vår onlineversion för fjärrteam bjuds deltagarna in till aktiviteten via en QR-kod med tydliga instruktioner om hur du laddar ner appen och går med i spelet. Deltagarna ansluter via videokonferenser med större grupper som samarbetar i aktiviteter som ett team inom breakout-grupper. Vår handledare kommer att finnas online för att vägleda deltagarna genom programmet och guida gruppen genom instruktioner efter behov.

Inlärningsresultat

Nu mer än någonsin måste vi vara öppna, förbättra vår förmåga att anpassa oss till förändringar och skapa en kultur av kontinuerligt lärande på arbetsplatsen. Samhörighet, kreativt affärstänkande och mental fokus samt koncentration, är avgörande. Att utveckla emotionell intelligens, fysisk och psykisk hälsa, att öka lyckan och att ha en omtänksam inställning till sin omgivning är avgörande för allas välbefinnande. Go Team Wellbeing hjälper dina gruppmedlemmar att utveckla och förbättra dessa egenskaper.

Go Team Wellbeing är speciellt utvecklat för att hjälpa dig att skapa ett "känslomässigt intelligent kontor" och för att upprätthålla högpresterande team. De färdigheter och kunskaper som deltagarna får, kommer att hjälpa dem både på jobbet och i privatlivet och kommer att ha en långvarig effekt efter evenemanget. Go Team Wellbeing utbildar deltagarna i hur man använder sina styrkor till nytta för hela teamet. Teammedlemmar utvecklar färdigheter för smidigare och positiv kommunikation med kollegor. Programmet hjälper dem att skapa en positiv emotionell miljö och därmed underlätta effektivare arbetsprocesser. Go Team Wellbeing hjälper dina medarbetare att vara mer självsäkra, att hålla sig lugna och energiska. Det uppmuntrar dem att fokusera på det faktum att de är skaparna av både dess livsstil och framtid.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us