Team Investigation Remote

Lös det mystiska mordet av en berömd fotbollsspelare

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

I CSI Home Office, dyker avlägsna team in detektivläge att överväga ett fall fullt av kändisar, mutor och relationsmakt. De mångfacetterade bevisen inklusive, tidningsartiklar, videor och andra ledtrådar presenteras via en online-portal. Teamen tacklar varje okänd i korta, tidsboxade sprintcykler. I varje sprint undersöker deltagarna en specifik del av bevis, och när de kommer tillbaka tillsammans, identifierar de möjliga motiv, och ansluter länkar för att informera nästa sprint. Teamen har 90 minuter på sig att överväga bevisen och lämna in sin utredningsblankett. Deras ärendeanteckningar måste innehålla möjliga motiv för varje misstänkt och avslöja gärningsmannens identitet.

Inlärningsresultat

CSI Home Office återspeglar ett verkligt scenario där utredningsgrupper måste analysera tillgänglig information och utveckla resultat och slutsatser. Denna interaktiva gameplay och informationsvolym kräver att teamen bygger upp en tydlig strategi där varje individ har specifika roller och tar ansvar när det gäller att bedöma och tillgodogöra sig bevisen. I CSI Home Office integrerar gamification spelelement, incitamentmekanik, regelstruktur och återkopplingssystem för att motivera människor att engagera sig, observera deras beteende, vilket i slutändan leder till beteendeförändringar. Genom spelupplägg skärper deltagarna sina kunskaper i fjärrteam, i synnerhet, kritiskt tänkande, problemlösning, beslutsfattande i samarbete och exakt mätning av framgång som ett team.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us