Boka nu

Team Building for Virtual Teams

Globaliseringen har medfört en ökning av den globala mobila arbetskraften. Redan innan Covid19 uppskattades det att distansarbetare skulle öka till 43 procent av den globala arbetskraften år 2023. Team effektivitet har samma principer, oavsett om det gäller distans medarbetare eller för de som arbetar ansikte mot ansikte. Distans team har ökat utmaningar när det gäller effektiv kommunikation, motivation, delad kultur och samhörighet. Ett effektivt team styrs av en kapabel ledare som fastställer spelreglerna och de kommunikationskanaler som främjar positiv lagdynamik även när man arbetar på distans.

Även när varje lagmedlem arbetar hemifrån kan teambyggande aktiviteter vara användbara för att ansluta och ha roligt tillsammans, samt bygga vidare på vitala mjuka färdigheter som är viktiga för att avlägsna team ska vara effektiva. Ta en titt på dessa populära teambyggande aktiviteter för virtuella team.

Book a Demo

Distansteam! Ha kul! Engagera, Samarbeta, Anknyt.

väsentligt. Utöver att ansluta för att kommunicera om arbetsrelaterade frågor, måste distansteam hitta sätt att ha kul tillsammans för att utveckla delad kultur och samhörighet. Vi har utvecklat en mängd teambyggande aktiviteter som för distansarbetare samman. Vårt team underlättar dessa lösningar genom en live videostream. Vårt prisbelönta teknikladdade, engagemangverktyg, Go Team får ett nytt ansikte med Go Remote. Med anpassningsbara frågesporter, foto- och videoutmaningar kommer det ofta hysteriskt roliga, spelupplägget att engagera alla distansdeltagare, uppmuntra samarbetsanda och samhörighet. Och, visste du att vår populära Escape the Mob finns tillgänglig för distansteam? För en verkligt engagerande upplevelse, bege er på en virtuell dagsutflykt till ett konstgalleri eller museum med Go Explore. Eller bege er på en virtuell resa runt världen och ett äventyr med ditt team via Race Around the World. Deltagarna kommer att nästan känna som att de besöker olika länder och slutföra roliga uppgifter som rör deras valda destination. Utmanande frågesporter och pussel kommer engagerar alla deltagare de utökar sin kollektiva kunskap.

Kreativitet för motivation och engagemang

Utöka ditt lags kreativitet genom att ta med dem utanför deras vanliga dagliga liv och in i en låtsasvärld. För en underhållande och engagerande upplevelse, låt våra ledare guida ditt team över live videostream för att skapa en film tillsammans, publicera en tidning eller dubba ett välkänt videoklipp. Vi tillämpar våra år av kompetens för att leverera kreativa teambyggande aktiviteter. Våra ledare kommer att vara online, styra aktiviteten och dela skratten hela vägen!

Musik för välbefinnande, lärande och samhörighet

Musikaliska aktiviteter är känslomässiga, tankeväckande och givande. Genom fördjupning i den musikaliska processen använder vi en annan del av hjärnan, vi skapar nya neurologiska anslutningar då nya färdigheter utforskas. Vi har utformat en rad musikaliska team byggnadsaktiviteter speciellt för avlägsna team. Föreställ dig att ditt team utför Haka tillsammans på distans via vår expertledare över live videostream. Underhållande! Sjung tillsammans som en kör från bekvämligheten av ditt hemmakontor. Spännande! Visste du att rytmiskt ljud har kraften att synkronisera hjärnvågor för att öka mellanmänskliga interaktioner? Prova vår avlägsna teamaktivitet Funk the Kitchen. Synkronisering!

Förbli frisk för positivt välbefinnande

Friska medarbetare är lyckligare och mer produktiva. Ett vanligt klagomål från distansarbetare är att de arbetar fler timmar, inte tar pauser och har en lite skillnad mellan hem- arbete- och privatlivlivsbalans. Våra distans välbefinnandeaktiviteter inkluderar guidad meditation som lätt kan avnjutas från alla enheter, när som helst, var som helst. Ge ditt team verktygen för att bli bättre rustade för att hantera livets upp-och nedgångar, genom de färdigheter och den övning som meditation medför. För något livligare, prova Go Fit! Detta energiökande spel med en mängd tidsbeställd fitnessträning, välbefinnande frågesporter och komiska distans videoutmaningar är lämpliga för alla förmågor.

Lär er tillsammans virtuellt

Virtuellt teamlärande får ett uppsving med vårt urval av affärsspel. Vårt banbrytande lagspel, Peak Performance där ett team guidar en expedition upp Everest är också tillgänglig för team med medlemmar som arbetar på distans. Genom detta program kommer ditt team att utveckla en större förståelse för vad det innebär att vara ett flexibelt, högpresterande team! För att förbättra den strategiska planeringen och lagarbetet med ditt fjärrteam kan du prova den virtuella versionen av Heroes of Troy. Och för en explosiv iterativ inlärningsupplevelse kan du fråga oss om den virtuella versionen av vår banbrytande team building aktivitet The Infinite Loop.

Vi har också en rad snabba Icebreakers och Aggregrat som du kan utnyttja i dina dagliga onlinemöten för att hålla ditt team motiverat och engagerat. Hör av dig så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just dig!

Letar du efter något annat? Kolla in våra Team Building Aktivitetssökfunktion

Behöver du hjälp med att bestämma dig?

Låt oss skapa något specifikt för ditt team så att vi kan möta dina önskade resultat.

Hör av dig